Rantojen miehet ja naiset

Julkaistu , kirjoittanut .

Avasimme eilen luonnonvesiuintikauden koirien kanssa, ja samalla Capo korkkasi uintiharrastuksensa ylipäätään. Luna tietenkin oli onnensa kukkuloilla ja vaikka samoilla mestoilla oli paljon muitakin koiria uimassa samaan aikaan, oli se uiminen ja lotraaminen vaan niin hauskaa ettei Luna ehtinyt edes katsoa pikkuveikkansa perään vaikka yleensä katselee edes sivusilmällä Capselin touhuja ulkoillessa.

Ajattelin että Capo saattaisi ehkä jonkin verran suostua kastautumaan Lunan perässä, mutta luulin että lotraamisen aloittamiseen ja etenkin varsinaiseen uimiseen tarvittaisiin enemmän maanittelua. Toisin kävi, kun pääsimme rantaan ja Luna ja Åsa tietenkin ryysivät samantien uimasille, otti Capo vauhtia rannassa ja hyppäsi mahalleen veteen sen kummemmin varomatta. Tämän jälkeen se tosin oli pienellä saarekkeella jolla pystyi seisomaan mutta ei olisi päässyt uimatta pois, ja siellä piti hetken aikaa huudella apua! Lopulta Capo pienellä avustuksella selvisi omin jaloin (ja uiden) takaisin rantaan ja jatkoi riehumista ja lotraamista niinkuin mitään ei olisikaan tapahtunut, tyttöjen perässä tietenkin. Niin se vain pieni mies yllätti, vaikka tätä ennen kaikki märkä on ollut maailmassa inhottavinta. On se vain niin reipas ja hieno pieni nassikka <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *