Kesäkesäkesä vol. 2

Julkaistu , kirjoittanut .

Kesää on taas vietelty. Ja yllätys, yllätys, suhteellisen riehakkaissa tunnelmissa.

Suurin hitti on ollut tietenkin uiminen. Jopa Timi, joka ei ole koskaan eläessään mennyt lähelle vettä muuta kuin juodakseen, pulahti lampeen ja ihan uimaan asti ihan itse ilman minkään näköistä houkuttelua tai avustusta. Muut olivat kaikki yli viiden metrin päässä siitä, ja yhtäkkiä saatiin vain silmät selällään katsoa kun Timi päätti lähteä uimaan. Harmillista kyllä, juuri sillä kerralla ei sattunut olemaan kameraa mukana joten tätä historiallista tapahtumaa ei saatu dokumentoitua.

Sen sijaan Lunan ja Capon polskintaa on dokumentoitu taas senkin edestä. Tältä näyttää pieni Capsanteri uimassa kovaa vauhtia kohti rantaa:

Ja tältä taas Luna, joka ihmetteli että mitä ihmettä toi puuhaa kun henkilökunnan miespuolinen osa yhtäkkiä sukelsi.

Rehaamiskuvatkin on onnistuttu nappaamaan lähinnä junioriosastosta, vaikka Timikin on kyllä rynnistellyt ja puuhastellut yhtä lailla, etenkin sen jälkeen kun siltä leikattiin karvat korva-, häntä- ja jalkojen koristekarvoja lukuunottamatta lyhyeksi. Lyhtkarvakuvakin on unohtunut ottaa, ehkä tämän jälkeen muistan.. Niitä riehumisia kuitenkin. Mikä voisi olla hauskempaa kun mennä TÄYSIÄ itsensä kokoisen jalkapallon perässä, kysyy Capo.

Tiettyihin lämpötilalukemiin asti Timin lempiharrastus oli auringossa köllöttäminen. Viimeisen viikon aikana se ei todellakaan ole paljoa köllötellyt auringossa, vaan pyrkinyt löytämään viileimmän ja varjoisimman sopen.. Aurinkoa se kuitenkin otti onnellisena mökillä kesäkuun alussa lämpötilan ollessa vielä siedettävä ja turkkikin oli vielä leikkaamaton.

Karjaan reissulla taas Timin mielestä hauskin osa päivää oli se, kun kaikki koirat saivat rustoluut. Timiä ei paljon kutitellut osallistua muiden koirien hullutteluun pihalla, mutta ruoka-aika jos mikä sai siihenkin vauhtia. Ja hyvää oli!

Sadepäivinäkään ei meillä olla rauhoituttu vaikka pihariekkuminen olisikin jäänyt vähemmälle. Mitä muutakaan silloin voisi tehdä kun ottaa painimatseja olohuoneen matolla? Ja sekös sopii erityisesti Capolle.

Kaiken riehumisen, syömisen ja uimisen lisäksi Luna on myös ahkeroinut. Eilen käytiin etsimässä kilpikonnaa, ja tänään Luna taas etsi kadonnutta koiraa joka löytyikin ja saatiin kiinni samantien. Aivan mieletön suoritus Lunalta kaupungissa todella kuumalla ilmalla, kyllä oli ohjaajallakin vähän silmät kosteat kun karkuri oli onnellisesti kiinni ja turvassa, kiinniottopaikka sijaitsi pari metriä erittäin vilkasliikenteisestä tiestä ja jälki kulki mm. 6 junaraiteen yli. Onnea oli siis karkurilla matkassa! Etsinnän jäljeen Radio Voima haastatteli suorassa lähetyksessä koskien etsijäkoiria ja tämän päiväistä upeasti mennyttä etsintää. Voiman lisäksi Luna on ollut kevään ja kesän aikana useasti esillä, niin netti- kuin paperijulkaisuissakin. Niistä kuitenkin lisää kunhan tuorein juttu kerkeää ulos painosta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *