Julkimo

Julkaistu , kirjoittanut .

Luna on ollut kevään ja kesän aikana runsaasti esillä sekä netti- että paperijulkaisuissakin esimerkiksi PetExpon edustustehtävän ja siellä vastaanotetun Myötäkarvaan-palkinnon hakemisen lisäksi. Ja tietenkin siellä radiossa kuten aiemmassa postauksessa jo mainittiin.

Juttuja on ollut niin paikallislehdissä kuten Keski-Uusimaassa kuin laajempilevikkisemmissä lehdissä kuten Koirat-lehdessä, jonka uusimmassa numerossa 4/2010 on juttu Etsijäkoiraliitosta ja siinä ohessa Lunasta. Pääsipä Luna poseeraamaan kuvauksissa myös liiton pj:n Timon kanssa, ja oli ilo huomata että Timo sai kuvia otettaessa käännellä ja väännellä Lunaa viereensä miten halusi, ja Timon mukaan eri paikkoihinkin Luna lähti vaikka minä olin kauempana. Vielä muutama vuosi sitten kun aloitimme harrastuksen, arasteli Luna Timoa ja muitakin vieraita ihmisiä ja etenkin miehiä, aika lailla.

Toistaiseksi ei Lunalla ole noussut huomio hattuun, vaan enemmänkin se tuntuu tekevän töitä entistä innokkaammalla ja tarkemmalla tatsilla. Toisaalta syynä lienee enemmänkin 3 kuukauden treenitauko joka kevään ja alkukesän aikana sairasteluni takia oli. Ihmisosapuolille sen sijaan jutuista on ollut paljon iloa siellä sohvan pohjalla makoillessa : D

2 vastausta artikkeliin ”Julkimo

  • Miau

    Voinko noita lukea jotain? (Muualta kuin kyseisistä lehdistä). Ootko skannannu niitä jonnekin tjtn?

    Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

    En oo skannannut kun skannaamista varten pitäis asentaa ajurit uudelleen ja asennuslevy on kadonnut johonkin & en oo löytänyt intterin netistä vielä niitä. Voisin yrittää skannailla jos saisin toimii ton vehkeen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *