Pieniä vieraita

Julkaistu , kirjoittanut .

Eilen meille tuli muutamaksi päiväksi hoitoon pikkupojat Rai ja Pontus, 7,5 vkoa. Pontus ja Raipe ovat eräässä jouluisessa blogauksessa vilahtaneen Kevinin poikia, ja houkutus niiden kaappaamiseen loppuiäksi on suuri..

Aluksi poikia vähän ujostutti – Capo oli niitä ensimmäisenä ovella vastassa äänekkäästi ja niskakarvat pystyssä. Muut koirat eivät olleet pennuista moksiskaan mutta Capo kyllä ihmetteli ja mietti suhtautumistaan tuntikaudet. Aika nopeasti Capokin laski niskakarvansa ja muuttui vain hyvin uteliaaksi pentujen suhteen, tosin kyllä se edelleenkin on kaikissa väleissä rinta rottingilla määräilemässä jos vain pystyy.

Ulos isolle pihalle päästyä pojiltakin ujous karisi ja koeteltiin kepillä jäätä että kenen kanssa voi riehua mitenkin.

Pontus ei kauaa aikaillut vaan kävi suoraan asiaan ja koettamassa mitä Capo sanoo jos vähän härnää.

Myös Lunaa uskallettiin vähän pyytää leikkimään, Luna ei vain oikein käsitä mitä näin pienten kanssa voi muka tehdä ja on tyytynyt koko ajan vain muumimammamasesti kuljeskelemaan ympäri, katsomaan että kaikki on hyvin ja heiluttamaan häntää mennessään. Pennut saavat sitä haistella mutta eivät kiivetä päälle, silloin Lunakin jo varoittaa pikkuisen että tuo ei sovi.

Kuvia tulossa penikoista vielä varmasti lisää, siihen asti Rai sanoo näkemiin!

Yksi vastaus artikkeliin ”Pieniä vieraita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *