Sherlock Lindström Jr.

Julkaistu , kirjoittanut .

Capo läpäisi eilen viimeinkin etsinnän alkeiskurssinsa loppukokeen. Alunperin koe piti järjestää jo huhtikuussa, mutta ensin sitä lykkäsivät työkiireet ja sitten se iänikuinen muutaman kuukauden sairastelukierre. Nyt päästiin vihdoin tekemään koe ja hyvinhän se meni. Intoa ja vauhtia Capolla on vielä todella roimasti, mikä toki on vain hyvä asia. Kun ikää, järkeä ja vaativampia jälkiä karttuu lisää, veikkaan että se vauhtikin vähän hiljenee. Joka tapauksessa, haastavista häiriöistä (irtokoira ja maastopyöräilijöitä keskellä metsää) huolimatta Capo jatkaa nyt isänsä jalanjäljillä kohti etsijäkoiran uraa entistä varmemmin askelin!

2 vastausta artikkeliin ”Sherlock Lindström Jr.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *