Makunsa kullakin

Julkaistu , kirjoittanut .

Olen ollut jo pitkään sitä mieltä että suurimman osan koirista saa kyllä leikkimään kun vain löytää kullekin koiralle mieleisen lelun ja opettelee vielä leikittämäänkin.

Ja nyt tämä väite on täten todistettu paikkansa pitäväksi. Timi, intiaaninimeltään ”Koira Joka Ei Leiki”, nähtiin todistettavasti leikkimässä. Kunnioitettavassa 12 vuoden iässä, nähty viimeisen 7 vuoden aikana leikkimässä kerran noin kolmen sekunnin ajan ketunhännällä. Mutta nyt se on löytynyt, se mikä saa Timinkin leikkimään.

Ja mikä se suurenmoinen asia on? No herneenpalko tietysti! Timiä on aiemminkin yritetty huvin ja viihteen vuoksi saada leikkimään mm. leluilla joihin voi laittaa jotakin syötävää, mutta ne eivät ole saaneet aikaan koirassa mitään muuta kuin järkyttyneen katseen josta voi selvästi lukea sen ajatukset; ”onko toi mutsi nyt sitten pimahtanut lopullisesti? o_O”.

Mutta herneenpalko, se kyllä saa kenet vaan syttymään!

Tätä Timi ei ole koskaan eläessään tehnyt. Ei herkkuruoan eikä lelun kanssa. Vetoleikkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *