Kuvapläjäys

Julkaistu , kirjoittanut .

Jälleen aurinkoinen päivä ja äiti ja pikkusisko koirineen tuli Helsinkiin joten mun ja Lunan treenien jälkeen sinkouduimme juoksuttamaan koiria. Eli toinen kuvissa esiintyvä musta (se pitkäkarvaisempi) on Cinja, ja toinen musta (se pönäkämpi lyhytkarvaisempi) randomisti puistoon omistajineen tupsahtanut Ronja-koira.

Kuvaamisen kannalta harmillisesti puistossa oli välillä edessä vähän ihmistä ja välillä puita (jotka myös tekivät valotuksen säätämisestä hitusen haastavaa kun puoli puistoa oli täysin varjossa, osa suorasssa auringonpaisteessa ja koirat etenivät varsin lujaa sen päästä päähän) mutta jotain ihan kivoja räpsyjäkin tuli! Pikkusisko ystävällisesti juoksutti koiria jotta minä sain kuvata rauhassa.

Timi hengaili pöydällä turvassa kun isommat rehas.

Ja isommathan rehas. Ensin ylös…

…ja sitten alas ja vähän lepäämään. Koirankoulutusuransa kiitettävästi 5-vuotiaana aloittanut pikkusisko kietoo alta aikayksikön noin suunnilleen jokaisen koiran pikkusormensa ympärille.

Lunan uus paras kaveri on ihan sen paras kaveri. Ennen bestis oli Cettu, mutta nyt kun Cettu asuu kaukana eikä ole käynyt hoidossakaan pitkään aikaan, on äidin Cinja ottanut bestiksen paikan. Bestis saa haistella samoja hyviä hajuja samaan aikaan ku Luna.

Ja sit alettiin lähteäkin jo seuraavalle etapille eli syömään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *