Luna & sisäinen kello

Julkaistu , kirjoittanut .

Lunan elämässä on muutamia kaikkein tärkeimpiä asioita, ja jotkut niistä tulevat aina tiettyihin kellonaikoihin. Esimerkiksi ruoka ja isäntä. Iltaruokaa meillä yleensä tarjoillaan vähän päivän aktiviteettien mukaan neljän ja seitsemän välillä, mutta yleensä jos ollaan kotona, Luna alkaa viimeistään viiden aikaan muistutella että täällä ois sellasiakin asukkaita joille kelpais mahantäyte! Tahallaan olen antamatta  ruokaa aina samaan aikaan enkä myöskään anna sitä silloin kun Luna sitä ilmaisee haluavansa, mutta kyllä se silti aina jaksaa jossain vaiheessa alkaa sitä ruokaa pyytää.

Toinen asia on isännän töistä paluu. Yleensä se tapahtuu iltapäivisin joko kahdelta tai kolmelta, ja niinpä Luna asettuu yleensä siinä puoli kahden aikaan eteiseen oven taakse odottelemaan.  Siellä sitä sitten maataan siihen asti että auto tulee pihaan ja otetaan isi vastaan.

2 vastausta artikkeliin ”Luna & sisäinen kello

 • Riina

  Uusimmassa Koiramme lehdessä oli ihan hauska artikkeli. Siinä oltiin seurattu erillaisia koiria niiden yksinoloa webbikameran avulla. Ois hauska joskus kokeilla seurata omia koiria niiden yksinollessa, kun välillä sitä sattuu
  miettimään että mitä ihmettä nuo tekee yksin ollessaan.

  Oon huomannut tuon, että useat koirat menevät ovelle aina odottamaan, että jokos perheväki palaisi. Meillä koirat ei oo koskaan vastassa, vaan jos haluaa tervehtiä niitä, niin pitää mennä herättämään ne ah niin syviltä päiväunilta…. Onko meillä jotenkin röyhkeitä koiria? 😀

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   Mä luulen et meillä yksin ollessa Luna tsekkaa roskiksen et oisko se unohdettu viedä ulos ja muuten ne lähinnä nukkuu, tai aktiivisempana päivänä Luna tyhjää tiskiallasta lattialle. Mut pääosin ne varmaan nukkuu 😀 Ainakin niillä on siltä osin hyvin säännöllinen päivärutiini että aamupäivällä kaikki nukkuu ja illalla voi sit riekkua enemmänkin, oli joku ihminen kotona tai ei.

   Lunakaan ei kyllä mun tietääkseni yleensä odota eikä oo aiemmin odottanut tossa ovella (mulla ei oo koskaan ollut sillai säännöllisiä koulu- tai työpäiviä että olisin tullut aina samoihin aikoihin kotiin) mutta kyl se heti ovelle tulee kun kuulee että auto tulee pihaan tai jos ei tulla autolla niin siinä vaiheessa siitä näkyy vilahduksia ovella kun kävelee kohti ulko-ovea. Ainoita kertoja jolloin ei oo ollut koiria vastassa on ollut sillon kun on tultu kotiin joskus aamupäivällä niin että noilla on päiväuniaika menossa.

   Ole vaan onnellinen siitä että teilläkin nukutaan poissaollessa eikä varmaan haukutakaan niin paljon kun kotiväki palaa kotiin 😀 Meillä mekkala on kyllä kova sit kun tullaan kotiin jos molemmat ollaan oltu poissa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *