Huomionhakukoirat

Julkaistu , kirjoittanut .

Yksi koirien rakkain harrastus meillä on huomionhaku. Ne lopettavat ja rauhoittuvat käskystä, mutta aina välillä ne eivät mielestään saa tarpeeksi joitakin haluamiaan asioita. Ja jokaisella niistä on oma tyylinsä pyytää sitä mitä ikinä haluavatkaan, on se rapsutusta, ruokaa, leikkiä tai mitä vaan. Capo on yleensä pyytämisessä varsin hienovarainen, se yksinkertaisesti vaan tulee pusuttelemaan että ”huomaaksä mut, tehäänkö jotain?!”. Timi nousee joskus jalkaa vasten pyytämään rapsutuksia. Luna taas haukkuu, riehuu, repii lahkeesta ja menee muutenkin ihan sekaisin.. Tosin sekin kyllä loppuu hyvinkin pikaiseen kun käsky käy.

Timin bravuuri on mennä makaamaan sen asian päälle mihin huomio on kiinnitetty. Koska sittenhän huomio kiinnittyy automaattisesti häneen! Lehteä tai kirjaa on meillä vaikea lukea sellaisessa paikassa mihin Timi voi helposti tulla, ja myös ristikoiden tekeminen saattaa olla haasteellista kuuden perhoskoirakilon läpi.

Capselsson hakee leikkihuomiota riekkumalla. Voihan sitä aina yrittää ottaa kuvaa Lunasta makaamassa sängyllä, voipi vaan olla ettei onnistu jos Capolla on muut bisnekset mielessä.

Lunasta on hienovaraisuus kaukana..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *