Timi VET PUN3

Julkaistu , kirjoittanut .

Muutama viikko sitten kaavailin lähteväni mätsäriin harjoittelemaan esittämistä Capon kanssa, kun kerran ihan lähellä kotia sellainen järjestettäisiin. Lähempänä mätsäriä päätin että voisihan sinne Timinkin viedä kun kerran veteraaniluokkakin on, joten lauantaipäivän kulutin tekemällä Timille sen puolivuosittaista täyshuoltoa. Säännöllisin väliajoin kampaan ja harjaan sitä sekä leikkaan tassukarva ja kynnet, mutta noin puolen vuoden välein pesen perusteellisesti koko koiran ja leikkaan turkin siistiksi. Match Show’sta sain hyvän syyn toteuttaa operaation nyt, sopivasti vielä ennenkuin ilmat kylmenevät niin paljon että tuollaisen turkin omaava koira täytyy oikeastaan föönata kuivaksi pesun jälkeen.

Timin mielestä koko homma oli ihan syvältä.

Sunnuntaiaamun valjetessa oli käynyt kuitenkin niin että henkilökunnan miesvahvistus ei ollutkaan niin hyvässä hapessa kuin piti, lupasi kyllä edelleen lähteä mukaan mutta armahdin sen verran että lopulta lähdettiin vain Timin kanssa kun se nyt kuitenkin oli puunattu ja yhden koiran kanssa mennessä ei paljoa tarvi stressata siitä miten kehät kulkee ja meneekö jotkut kehät päällekkäin ja niin edelleen. Mätsäripaikalla tietenkin harmitti ja näin jälkeenpäin olisin kyllä voinut viedä kaikki kolme, mutta eihän se sitten enää auttanut olla jälkiviisas..

No, Timi kuitenkin esiintyi tapansa mukaan erinomaisesti veteraaniluokassa tullen punaisten kolmanneksi. Kehuja se sai erityisesti hienosta väristään ja turkistaan, miinusta tuli parin hampaan puuttumisesta.

Näin hieno hän on 12 vuoden iässään:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *