Pikkucapo

Julkaistu , kirjoittanut .

Eilen tuli yhtäkkiä Capon kasvattajan sivuja selatessani mieleen että siellähän oli E-pentujen blogissa vaikka ja kuin kuvia Caposta ihan pienenä. Niinpä kyselemään lupaa siihen saisko kuvia julkaista täällä ja Capselin kuvagalleriassa. Lupa tuli, joten ny Capon pikkupentukuvia, kuvat on ottanut tietenkin Heli Lillbacka.

Capo, tai silloin vielä Pulla, 5vrk vanhana.

Sama jätkä, ikää 3 viikkoa.

Hän 5 viikkoa vanhana. Meidän reipas rakas pikkumies <3

3 vastausta artikkeliin ”Pikkucapo

 • Heli

  Oudon rauhallinen se on tuossa 5 vrk -kuvassa, ei vaikuta ollenkaan Sapselilta.

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   No se on kyllä totta. Mä yritin ottaa lauantaina kuvaa jossa koirat ois kaikki (omat + Åsa ja Rai) rauhassa hengailemassa niityllä. Kaikki muut hengaili rauhassa paitsi Capo joka joka kuvassa juoksi täysiä johonki päin..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *