Kevätpäivä

Julkaistu , kirjoittanut .

Meillä vietettiin tänään kevättä oikein täysin rinnoin. Terassin ovi oli auki koko päivän ja koirat olivatkin mieluiten pihalla tai terassilla varjossa. Muutama tunti vietettiin lenkkeillen ja treenattiin päälle.

Viikonloppukylässä on Eppu-käppänä, maailman heti kolmanneksi paras koira.

Mun koirat tykkää Epusta kovasti. Paljon enemmän kuin useimmista muista koirista, ja antavat Epulle myös tiettyjä etuja joita muut koirat ei saakaan! Eppu on esimerkiksi saanut matkustaa Lunan kanssa samaan aikaan Lunan omassa takakontissa (ainoastaan silloin Luna joutui hitusen korottamaan ääntään kun Eppu haukkui ulkona olevalle koiralle. Muut koirat eivät saa haukkua Lunan takakontissa.), Eppu on saanut möyriä Lunan sängyssä (Luna kyllä kävi ensin pyytämässä että voisitko poistua, mutta kun Eppu sanoi että mielellään en, antoi Luna Epun möyriä) sekä esimerkiksi olla samaan aikaan ottamassa namia kädestä kuin Luna. Eppu saa myös haistella ihanaa hajua samaan aikaan samassa paikassa kuin Luna ja Timi!

Siistissä jonossa haistellaan menemään eteenpäin.

Luna ja Eppu vähän sanoi moi toisilleen, Epulla häntä vipattaen ja Luna virnisteli nenämoikkaamisen jälkeen tyytyväisenä. Voi heitä <3

Epusta huolimatta Luna haluaa lenkillä edes ihan vähän leikkiä kepillä.

Tämän jälkeen saavuttiin piiiitkän peltojen halki menevän joen luo, jossa Luna yleensä kävelee, tai sitten juoksee niin että roiskeet kastelevat koko koiran. Jos ei uimaan pääse, niin pitäähän sitä itsensä muilla tavoin kastella. Vesihepulista en saanut kuvaa, mutta näin se aina tallustelee menemään pitkin ojan pohjaa.

Peltojen halki matkattua saavuttiin metsään vähän viileämpään.

Metsässä alkoi akku sanoa olevansa lähes finito joten kamera sai hetken olla, jotta tulomatkalla olisi vielä paukkuja kun pellolla on vähän helpompi kuvata kun ei ole puut ja muut tiellä.

Metsälenkin jälkeen taas peltojen halki kotiin.

Alkoi olla niin kuuma, että jopa vettä inhoava Timi kahlasi pitkän matkan kotiinpäin. Epe ei ihan kahlaamaan suostunut, mutta kurotti kuitenkin juomaan.

Sitten kotiin ja treenikamat kasaan. Lunan kanssa käytiin jäljestämässä.

Treenien jälkeen käytiin vielä n. 45min pituisella metsälenkillä, kuvia ei tullut kovin montaa kun mukana oli vain kiinteä 50mm objektiivi ja oltiin aika tiheässä metsikössä jossa noin muutenkin on hankala saada sellaisia kuvia koirista joihin olen itse tyytyväinen.

Tämän jälkeen syötiin vähän luita kotipihassa ja käytiin illalla iltakävelyllä.

Sellainen on meidän normaali vapaapäivä. Illalla nukuttiin hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *