Videoita

Julkaistu , kirjoittanut .

Rairai jäi meille hoitoon vielä hetkeksi, ja onhan noiden touhuja tarvinnut kuvata videollekin sitten.

Pojat on painineet, painineet ja painineet. Vähän ne on yrittäneet leikkiä myös hippaa, mutta Lunan mielestä sellainen touhu ei ole sisätiloissa asiallista joten pojat ovat tyytyneet rehaamaan milloin sohvilla, milloin lattioilla myllyttäen toisiaan. Tätä kirjoittaessakin kuuluu ähinä ja röhkinä kun pojilla on menossa viimeiset painit ennen Rain kotiinlähtöä.

Tänään sitten otin kameran käteen ja videokuvasin vähän niiden paineja.

Sohvamylly

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5tvqvXN9Z5s]

Nakin repimistä sohvalla, välillä täytyi käydä ihmettelemässä minun ja Lunan paikalle saapumista.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=otVYVO2DAxs]

Lunakin on alkanut enemmän pitää Raista, se välillä jo vähän teki pieniä leikkiliikkeitä Raimon kanssa, ja Rai uskalsi myös repiä siltä lelua kun minä olin vieressä. Ja Rai sai myös uskomattomat raivarit kun Luna murisi sille, ja pisti myös ääntä peliin.. Tosin hiljeni hyvin nopeasti kun Luna ilmoitti sellaisen käytöksen olevan kerta kaikkiaan säädytöntä.

Eilen illalla leikkasin ajanvietteeksi Railta kynnet ja sen jälkeen vähän kampailin sitä. Rain mielestä kampausosio oli todella hävytöntä, ja kiljaisikin pari kertaa siihen malliin kun tässä olisi nyt koiranpennunteurastus käynnissä. Lunan täytyi tietenkin heti tulla tarkistamaan tilanne, ja näin se katsastaa että onko penikka vielä laisinkaan hengissä. Videolla tuo näyttää vähän rajummalta kuin mitä on, Luna ei siis käytä hampaita, vaan ainoastaan tökkii nenällä. Saman se tekee aina Capolle jos Capo kiljaisee hoitotoimenpiteitä tehtäessä.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mVAl-Z7JRm8]

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *