Missikisailua ja katselmuksia

Julkaistu , kirjoittanut .

Kävimme tänään missikisailemassa Voimahali-foorumin järjestämässä Hyväntekeväisyys Match Showssa koirien kanssa, alunperin piti mennä ihan vaan kehäsihteeriksi eikä ottaa ainoatakaan koiraa mukaan, lopulta ajattelin käyttää Timin kehässä ja aamulla tarttui sitten Lunakin mukaan.

Luna oli seropien punaisten neljäs, käyttäytyen hienosti, mutta vähän arasteli tuomaria. Yllätyksenä tuomari sai kuitenkin käydä läpi ihan kunnolla sen takapään, mikä on Lunalle ollut tähän mennessä se vaikein juttu.

Timi sen sijaan pisti veteraaneissa parastaan ja voitti koko luokan ollen siis punaisten voittaja. Melkein viiden tunnin odottelun ja kisailemisen jälkeen alkoi sekä koiralla että omistajalla BIS-kehässä olla tukala olo kun ilma oli lämmin ja hiostava, ja BIS-kehästä lähdimme ulos tullen viidensiksi kahdestatoista koirasta.

Torstaina sen sijaan kävimme Lunan kanssa Keravan Agility Teamin katselmuksessa jossa valittiin syksyn kursseille pääsijät, ja heinäkuun lopussa siis aloitamme Lunan kanssa tokon ja etsinnän lisäksi agilityn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *