Meidän kesä

Julkaistu , kirjoittanut .

Olemme viettäneet kesää lomaillen harrastuksista, ja sen sijaan keskittyneet kaikenlaiseen muuhun aktiviteettiin. Luna sai jälleen joulukuista epileptiseksi arveltua kohtausta muistuttavan kuitenkin huomattavasti lievemmän kohtauksen, joka tuskin oli epileptinen, ja nyt seurailemme sen vointia. Kunhan reissusta palaamme, johtaa matka todennäköisesti Aistiin tarkempiin tutkimuksiin.

Muutoin olemme saaneet keskittyä kesään normaalisti, Lunaan on iskenyt oikea leikkikärpänen ja sen kanssa pitää riehua ulkona ja sisällä leikkiä vetoleikkejä, jollei sen kanssa joku leiki, niin se leikittää itse itseään pitämällä lelua etutassujen välissä ja repimällä sitä omasta suustaan. Lunan lempilelu on dalmatialaispehmolelu, jonka minä sain 9-vuotiaana joululahjaksi, ja joka on siirtynyt nyt Lunan suosikiksi.

Ja Lunan pienten selkäkipujen takia olemme käyneet ahkerasti uimassa

Timi sen sijaan on keskittynyt rentoutumiseen pappakoiran keinoin, eli makoilemalla milloin auringossa, milloin varjossa, mieluiten luun kera.

2 vastausta artikkeliin ”Meidän kesä

 • Sarianne

  Voi vide miten ihana paplari! Tyylikkäästi parturoitu. Meidän pappaperhonen sai luovuttaa vähän enempi tukkaa pois 😉

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   Mä olen monesti miettinyt että vetäisin ton ihan kaljuksi, mut ei oo vielä kantti kestänyt 😀 Ehkä jonakin tulevana kesänä sitten…

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *