Loman loppu

Julkaistu , kirjoittanut .

Pikkuhiljaa siirrymme kesälomalta reippaasti kohti syksyä, aloitimme Lunan kanssa agilityn Keravan Agility Teamin kurssilla pari viikkoa sitten, ja kun lomat on lomailtu, tuntuu koira olevan varsin motivoitunut treenaamiseen. Kesän aikana teimme vain muutaman kerran tokojuttuja ja kävimme jäljellä, ja tarkoitus onkin ollut antaa koirien pitää kunnon loma.

Lenkkeilty ollaan kaikenmaailman maisemissa, puoli Suomea tuli kierrettyä kesällä. Myös uusia ja vanhoja lenkkikavereita ollaan tavattu kun mm. Penni ja Eppu ovat olleet meillä hoidossa. Kuvassa myös ei-hoidossa ollut lenkkikaveri Cindy-mäyräkoira.

Viikon lomailimme äidin luona Karjaalla, ja Luna pääsi lähes joka päivä juoksemaan ja uimaan äidin Cinja-koiran kanssa rannalle. Ja meidän vesipetohan ui…

Kävimme myös Tiia Öhmanin kuvattavina sekä hillumassa Tiian Einari-koiran kanssa.

2 vastausta artikkeliin ”Loman loppu

  • Josefiina

    Upeita kuvia! Uteliasuudesta on ihan pakko kysyä, että minkä nimisiä (virallisesti siis) parrakkaita näissä kuvissa vilahtelee?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *