Järvenpään Painimestaruudet 2010

Julkaistu , kirjoittanut .

Viime viikon lauantaina kolmetuntisten haravointitalkoiden (tai koirien kannalta ehkä enemmänkin tonkimis- ja riehumistalkoiden) jälkeen Capo alkoi yskiä. Ensin ajattelimme että sillä on mennyt jotain väärää esim. ulkoa vääriin rööreihin, mutta kun yskiminen jatkui vielä sunnuntainakin, aloin epäillä kennelyskää. Niinpä varmuuden vuoksi peruutimme kaikki treenit tältä viikolta ja Capo joutui myös muutenkin ottamaan vähän rauhallisemmin (Capo sanoi rauhallisesti olemiselle ”HA HA!”) eli toisin sanottuna vapaanaololenkeille se ei ole päässyt koska sen tapa lenkkeillä on ns. täyttä häkää alusta loppuun, ja kennelyskän ollessa kyseessä rasitusta olisi syytä välttää. Koska Capo on kuitenkin hyvin energinen koira ja on hyvin vaikeaa saada se olemaan ihan rauhassa, olemme sallineet painit Lunan kanssa koska niiden jälkeen ei esiintynyt mitään yskää tai muutakaan.

Yskä oli Capon ainoa oire ja sekin loppui sunnuntaiyönä, ja nyt näyttäisi siltä että kennelyskästä ei ollut kyse. Niinpä tänään päästään ensimmäisen kunnon talvipäivän kunniaksi taas metsään juoksemaan vapaana, ja siitäkös koirat tykkäävät!

Nyt kuitenkin muutama kuva viikon paineista, Luna ja Capo painivat noin suunnilleen aamusta iltaan päivittäin. Väliin päiväunet ja sitten alkoi taas painiörinä kuulua..

Timi ei hyväksy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *