Kuriton kersa

Julkaistu , kirjoittanut .

Kiinnipitohoidossa potilasta pidetään kiinni turvallisesti, annetaan pahimman tunteenpurkauksen mennä ohi ja pyritään sen jälkeen selvittämään tilannetta edelleen potilaasta kiinni pitäen. Potilasta ei yritetä saada liikkumattomaksi, vaan liikettä sallitaan sen verran kuin se on turvallista.

Ja painit sen kuin jatkuvat. Capo kerjää turpaansa vähän väliä ja välillä Luna jaksaa sen kanssa pistää painiksikin. Capo on siis tajunnut että Luna on tyttö, ja jos Luna ei leiki sen kanssa, on Capo sen kimpussa muiden intressien vuoksi… Ja Lunahan ei sellaista suvaitse eikä tarvitsekaan suvaita. Capo vaan sattuu olemaan sen luokan luupää että kun kerran saa pataan, se muistaa asian noin puoli minuuttia ja taas mennään. Yleensä se kyllä antaa Lunan olla rauhassa jos Luna vain ignoraa sen, eli Luna saa kyllä kaikesta huolimatta nukkua ja levätä pääosin ihan rauhassa.

Luna on myös kehittänyt uusia taktiikoita Capon kanssa toimimiseen, ja yksi on kiinnipito. Kun se ei jaksa möyriä eikä painia mutta Capo jaksaisi, Luna yksinkertaisesti joko painaa sen maahan ottaen ”kainaloon” tai sitten kiertää jalat ylläolevanlaisesti sen ympärille ja siinä pikkujannu sitten lepää.

Todelliset painimestaruudet taitavat olla nyt vasta jaossa, sen verran paljon ja intensiivisesti sitä on pistetty painiksi viime aikoina.

Blogiamme voi nyt seurata Bloglovin’in avulla.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kuriton kersa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *