Champagne for everyone!

Julkaistu , kirjoittanut .

Capolla on menossa oikein juhlaviikko, tänään  se suoritti etsinnän jatkokurssin loppukokeen kirkkaasti.

Jälki oli noin 1,5km pitkä, siinä oli viuhka (maalin kanssa samaan aikaan oli kulkenut jälkeä pitkin koira joka oli yhdessä kohti ristennyt jäljestä ja sen jälkeen siitä oli mennyt kolmas koira vielä päältä) ja se oli puoli tuntia vanhennettu. Lisäksi jälki kulki maastossa jossa oli niin maan perkeleesti lunta ja sitä satoi koko ajan jäljen päälle. Jäljen varrella oli myös mm. maantietä joka oli aika kovaksi aurattu. Mitään ongelmia ei missään vaiheessa ollut, alusta loppuun varmalla tatsilla. Edes jäljestyksen ajan päällä ollut uusi ulkoilupuku ei vauhtia vähentänyt. Niin se pikkusälli aina osaa <3

Tästä jatkamme taas treeniringissä treenailua siihen asti kunnes koira todetaan valmiiksi etsintöihin valmistaville kursseille.

Kotona vähän väsytti..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *