Messari -10

Julkaistu , kirjoittanut .

Pieni hännän vipattaja <3

Viime viikonlopun vietimme Capon kanssa Messukeskuksessa Helsinki Winner 2010 -ja Suomen Voittaja 2010 -näyttelyissä. Luna teki torstaina urotöitä etsinnän parissa, ja se sai ansaitun viikonloppuvapaansa ruuhkaisesta Messarista.  Capseli kävi molempina päivinä kehässäkin minun kanssani hakemassa H:t, ja kotiin viemisiksi saatiin myös varsin merkillisiä arvosteluja.  Niissä luki mm. että Capo on ”tyypillinen koira” (kissako sitten?), sillä on ”outo värimerkki rinnassa” (???), ja että sillä on ”pehmeä karva”, jota Capon karva ei kyllä hyvällä tahdollakaan ole.  Oli sieltä toki löytynyt virheitä jotka ovat ihan totta, mutta nuo kohdat kyllä hieman kummastuttivat. No, onpahan nyt käyty harjoittelemassa yhdessä kehähommia vähän (kasvattajalle) tyyriimmin, mutta ainakin Capon esittäminen sujui minulta sunnuntaina huomattavasti paremmin kuin lauantaina joten hyötyäkin taisi hieman olla. Ja ensimmäistä kertaa trimmasin Capon kokonaan itse näyttelyä varten.

Loistamaan Capo pääsi kuitenkin Etsijäkoiraliiton ständillä ja muilla messuosastoilla kierrellessä ja liittoa edustaessa. Erittäin ylpeä olen pikkumiehestä, sen kanssa messupäivät ovat mitä mukavimpia. Ja kun väsymys iski, se hoksasi itse mennä häkkiin lepäämään ilman että tarvitsi erikseen käskeä. Kerta kaikkiaan ihana koira, johon olen tämän viikonlopun jälkeen vielä aiempaakin rakastuneempi <3

Shoppailupuolikin tuli taas hoidettua kuntoon, vähän liiankin kanssa. Tein itselleni tiukan lupauksen että ostaa saa vaan todellakin tarpeellisia asioita, ja ostoslistalla oli Capolle ja Lunalle uudet nimilaatat kaulapantoihin, Capolle uusi ruokakuppi Lunan rikkoman tilalle ja Nutrolinia kaikille. Jos tarjouksia löytyisi niin itselleni saisin myös ostaa joululahjaksi jonkin kirjan. No, eihän se lupaus mitään pitänyt. Nimilaattoja ei missään ollut lainkaan mikä oli todella omituista, uuden kupin Capo sai ja Nutroliniakin on taas. Mutta niiden lisäksi koirilla on myös uusi iso peti varustettuna kahdella Back On Track -minipeitolla, läjä uusia leluja ja muutama pussi namiskaa sekä Plaque Offia. Capo sai myös näyttelykansion, uuden patukan ja karstan ja lopulta vielä Pompankin.. Tämä tosin tapahtui ilman omaa panostustani ( O:) ), päätin että en osta Pomppaa sille koska sillä on Warmhow-ulkoilupuku ja Back On Track sekä tulossa siskoni kutoma villapaita, mutta aivan näyttelyn viime minuuteilla Capon isän Epun omistaja pyysi minua koettamaan Capolle Pomppaa jotta hän saisi Epulle oikean koon ostettua, kun Capo ja Eppu ovat hyvin samankokoisia. No, koetin sille Pomppaa ja koska Capo liikkui huomattavasti vapaammin edestä Pomppa päällään kuin Back On Track päällään, oli minun ikään kuin pakko ostaa se sille. Niinpä BOT siirtyy meillä vain treenikäyttöön ja Pomppa saa toimittaa lenkkimanttelin virkaa kun pitää päästä juoksemaan TÄYSIÄ. Timille taas shoppailin heijastinliivin ja itselleni Salme Mujusen kirjan Saalisvietti koiraharrastuksessa, Emma Parsonsin kirjan Ääni rauhoittaa, Jean-Pierre Hourdebaightin kirjan Koirahieronta (joka muuten maksoi vain 5e!) sekä trimmitarvikkeille oman pikku kassin. Lisätiedot ja suositukset ostoksista myöhemmässä vaiheessa jahka ollaan päästy testaamaan!

Nyt saa koirashoppailut hetkeksi riittää, Lunalle täytyy etenkin etsintätehtäviä varten ostaa töppöset mutta muutoin selvinnemme tällä varustuksella talven yli : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *