Agilitya

Julkaistu , kirjoittanut .

Aloitettiin Capon kanssa agility syyskuun viimeisellä viikolla ja nyt saatiin vihdoin jotakin kuvamateriaalia siitä.

Aluksi Capon oli vaikea lähteä irtoamaan minusta, ja sen estehakuisuus oli aika heikko. Nyt se irtoaa jo hyvin, ja estehakuisuuskin paranee kerta kerralta. Oikeastaan enää hyppyesteet vaativat harjoittelua sen suhteen että se hakisi niitä itse enemmän. Viime viikolla haimme agilityhalliin oman avaimen jotta voimme treenata myös vapaavuoroilla, ja eiköhän tässä saada asiat ihan hyvin kondikseen kun päästään treenailemaan vähän useammin.

Myös Luna on kerran päässyt pitkästä aikaa harrastamaan agilitya, ja oli niin innoissaan että vakavasti harkitsen sen kanssa aloittamista uudelleen. Vapaavuoroilla se jo treenaa taas, mutta kursseille lähtemistä vielä hieman mietin koska se täyttää kuitenkin keväällä 7 vuotta. Mutta jätämme asian muhimaan, ehkä saamme siitäkin kuitenkin videota näytille seuraavan viikon sisään.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qDaTzdYoB2s]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TEgl6P0zQhM]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *