Minipeittoja

Julkaistu , kirjoittanut .

Messarista ostimme pari Back On Track -minipeittoa, ja Timi on koko viikon erittäin ahkerasti uhrautunut koekaniiniksi. En uskonut myyjätädin puheita siitä että koirat itse oikein asettelisivat tarkoituksella aina tietyn puolen peitolle, mutta kai se on ainakin osittain uskottava. Timillä nimittäin ainakin toistuu jonkinlainen rutiini siinä, että ensin nukutaan selällään, sitten on vuorossa oikea kylki ja sen jälkeen vasen kylki. Ja tämä toistuu päivittäin useitakin kertoja, eli kyse ei voi oikeastaan olla vain sattumasta.

Timi nukkui aiemmin lähinnä vaatelaatikoston alla pienessä kolossa lattialla, mutta nykyisin se lähes poikkeuksetta nukkuu uudessa pedissä minipeittojen päällä. Capo ja Lunakin nukkuvat ajoittain pedissä, mutta koska niiden mielestä on kivempi kiehnätä mutsin ja isin kainalossa, nukkuvat ne useimmiten kuitenkin sohvalla ja sängyssä. Timi kuitenkin suosittelee näitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *