Meiltä ei noin vain paeta

Julkaistu , kirjoittanut .

Viime aikoina meillä on ollut teemana kaikenlaiset varmisteluhommat sen suhteen ettei meiltä yksikään koira menisi hukkaan tavalla tai toisella. Ei tosin tarkoituksella teemana, mutta jostain syystä on nyt tullut hankittua paljon asioita jotka liittyvät jollain lailla siihen että koirien on ihan turha yrittää päästä eroon tästä taloudesta!

Tänään postiluukusta tipahti kaksi kirjekuorta koiria koskien, toinen Tapiolalta ja toinen Vuosaaren Suutarilta. Ensinnä mainittu sisälsi eläinlääkärikulu- ja vastuuvakuutuksen Capolle, ja toinen ylläolevassa kuvassa killuvat nimilaatat Lunalle ja Capolle. Timillä on oma nimilaatta ollut jo iät ja ajat valjaissa kiinni, mutta Capolla ei ole nimilaattaa ollut ensinkään ja Lunan vanha laatta taas ostettiin aikanaan valjaita varten ja kaulapantaan se on liian iso. Valjaissa se taas on aavistuksen turha, kun ei meillä juurikaan Timiä lukuunottamatta liikuta valjaissa noin niinkuin muissa kuin etsintähommissa.

Nimilaatta ei ole tuntunut tarpeelliselta koska Luna ei ole harrastellut minkään sortin karkailua eikä Capokaan, mutta mekin lähdemme monesti Lunan kanssa etsimään kadonnutta koiraa jonka omistajan ensi lauseita on ”kun ei se koskaan karkaa”, niin nyt pistin kuitenkin maanantaina tilauksen nimilaatoista menemään. Kahden viikon toimitusaika-arvio meni suhteellisen metsään koska aikaa kului kaksi vuorokautta tilauksesta siihen että laatat olivat paikallaan pannoissa.

Huomenna valjaiden nimilaattakin pääsee käyttöön kun uusivuosi koittaa. Lukekaahan kaikki Etsijäkoiraliiton uudenvuoden tiedote lemmikkejä koskien. Me aiomme selvitä uudestavuodesta kera Lunan paukkuarkuuden pommisuojassa, toivoen että päästäisiin vieläkin vähemmällä kuin viime vuonna. Tai oikeammin Luna pääsisi, sehän se kärsijä on. Rauhoittavista en niin perusta koska en voi olla varma etteivätkö ne pahentaisi tilannetta (eli että koira pelkäisi edelleen muttei pystyisi ilmentämään sitä mitenkään koska on rauhoitettuna) mutta viime vuonna esitellyt arnicat aion pakata matkaan.

Hyvää uuttavuotta siis muillekin, pitäkäähän lemmikeistänne huoli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *