Uusivuosi

Julkaistu , kirjoittanut .

Kuten kuvasta näkyy, meillä vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Olimme eräässä pommisuojassa missä kaikenlaista elokuvarekvisiittaakin säilytetään, ja koirat lähinnä nukkuivat siellä ollessamme. Pommisuojaan ei kuulunut pauke, ainoastaan aivan vieressä ammutut raketit kuuluivat sisään mutta eivät ilotulituksenpaukkeena nekään, vaan lähinnä kuulosti siltä kuin joku olisi hakannut peltiä vasaralla. Ja vain muutama raketti siinä lähellä edes ammuttiin, joten tänä vuonna pääsimme täysin ilman minkäänlaisia paniikkeja tai pelästymisiä, Luna tuskin huomasi edes koko uuttavuotta.

Päivemmällä kävimme pidemmällä lenkillä kaikkien koirien kanssa yhdessä jotta ne saivat hieman purettua energiaa ja tehtyä varmasti kaikki tarpeensa, ja viiden aikoihin käytin koirat kahden koiran erissä ulkona pienillä pissatuslenkeillä ennenkuin pauke alkaisi. Jokaisella ulkoilukerralla koko uudenvuoden aaton kaikki koirat ulkoilivat valjaissa. Capo ja Rai kävivät tosin vielä yhdeksän tienoillakin talonnurkalla pikapissalla koska Rai on vielä niin pikkainen etten halunnut että se joutuu pidättelemään 9 tuntia (17-02) enkä halunnut että sen on pakko pissiä sisälle koska ulos ei pääse. Mitään kovia paukahduksia ei kuulunutkaan ollessamme pissareissullamme mutta siihen mitä kauempaa kuului, eivät kumpikaan pojista reagoineet lainkaan.

Koska tosiaan rekvisiittaa oli ja jonkunlainen taustakangasvirityskin saatiin aikaiseksi, otimme koirista hieman kuvia. Tässä  niistä muutama, loput tunkkaan jossain vaiheessa koirien omiin kuvagallerioihin.

Muun kuin kuvaamiseen käytetyn ajan koirat tosiaan lähinnä nukkuivat. Capo ja Rai pistivät välillä leikiksi, mutta muutoin bunkkerissa oli aika hiljaista kun koirat vetivät hirsiä kuka missäkin. Luna valtasi ensimmäisessä kuvassa olevan nojatuolin niin, että jos joku ihmisistä meni siihen istumaan, Luna meni päälle. Suosituin nukkumiskohde oli kuitenkin matkalaukku joka sisälsi ihmisten kuvauksissa käytettyjä vaatteita, siellä olivat vuorollaan nukkumassa Lunaa lukuunottamatta kaikki. Ja kun joku muu oli matkalaukussa niin toiset nukkuivat ylläolevassa kuvassa esiintyvällä taljalla.

Erinomaisesti sujunut uusi vuosi siis, tällaiseen pyrimme jatkossakin 🙂

Rai näyttää mallia matkalaukkuun käpertymisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *