Ritari Räkäparta maailmaa valloittamassa

Julkaistu , kirjoittanut .

Valloitus onkin jo hyvällä mallilla, nimittäin matkailimme Viron Tarttoon esittelemään Capoa tanskalaiselle Jens Utke Ramsingille hyvällä menestyksellä, joskin ne räät puunattiin parrasta veks kehässä pyörähtämisen ajaksi. Capo sai ainoana kaikista p&s kääpiösnautsereista laatumaininnan ”erinomainen” ja hoiti kotiin myös junioriluokan voiton, rotunsa paras juniori -tittelin junnuserteineen  ja jos on kahmimaan lähdetty niin otetaan sitten kauhalla kanssa, lopulta Capo sai myös rotunsa parhaan tittelin.

Arvostelu kuului seuraavasti:

Compact built young male. Nice square, good proportion. Good head, correct bite. A little round dark eyes. Good neck, topline and angulation. Good coat structure. Free parallel movements.

Turha kai edes mainita kuinka ylpeitä pikkusällistä ollaan, nyt kun on hetkeksi taas misseilyt misseilty niin parta saa olla räässä ja muut lajit vallalla kun kaksi viikkoa kestänyt koirien treeniloma päättyy heti huomenissa agilitytreenien muodossa : )

Joskus se reissaaminen vaan pistää väsyttämään..

Yksi vastaus artikkeliin ”Ritari Räkäparta maailmaa valloittamassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *