Working dog

Julkaistu , kirjoittanut .

Useimmiten kun meillä lähdetään jonkun tai joidenkin koirien kanssa jonnekin muualle kuin lenkille tai muihin sellaisiin kaikille koirille kuuluviin koirajuttuihin, Timi on se joka joutuu jäämään kotiin. Muut pääsevät säännöllisesti mm. treeneihin, mutta Timi eläkeläisenä ei enää treeneissä käy eikä sitä viitsi kuumilla tai kylmillä keleillä ottaa tyhjän panttina autoonkaan istumaan. Viime aikoina Timi on monesti alkanut ”itkeä” eli piipittää kun olen alkanut pukea lähteäkseni, ja niinpä päätin että kun kerran mahdollisuus on, ottaisin Timin sopivana päivänä töihin mukaan. Saisi pappakoirakin erityishuomiota ja pääsisi ihan ilman junnuja mukaan.

Tänään sopiva päivä sitten tuli, ja Timi pääsi apukuskiksi apukuskin paikalle. Timin mielestä oli huisin kivaa, tosin aamulla se ihmetteli että ai miten niin pitäisi mukaan lähteä kun on niin tottunut että aamuisin kaikki jää kotiin, ja se piti ottaa eteisestä kainalossa kannettavaksi että tajusi että tässä ollaan nyt menossa ihan oikeasti.

Lounastauolla kävimme ulkoilemassa Ruoholahden rannassa ja aurinkokin jaksoi mukavasti sen hetken paistaa.

 

 

 

 

 

3 vastausta artikkeliin ”Working dog

 • Outi

  Moikka, onpa mukavia kuvia ja tuttua myös meiltä kotoa, sillä usein se vanhin ja vakain jää huomiotta kun muut varastavat ajan ja tilan.

  t.O ja ”tytöt”

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   Naama on kyllä Timin kauneimpia puolia.
   Se ehkä on ylikorkea, pohjavillainen ja näyttää liian suuren karvamääränsä kanssa lihavalta, mutta sen naama on kyllä vastustamaton.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *