Terveitä, ainakin ulkoisesti

Julkaistu , kirjoittanut .

Kaikki koirat kävivät tänään terveystarkastuksessa ja rokotuksilla, Timille ja Capolle tehtiin rokotusten yhteydessä tehtävä rutiinitarkastus ja Lunalle yksityiskohtaisempi ja tarkempi tarkastus eläinlääkärikuluvakuutusta varten. Muut selvisivät puhtain paperein ja kehujen kera, Timi sai jälleen hieman noottia hammaskiven vuoksi, ja se pääseekin perusteelliseen hammashoitoon helmikuun aikana.

Aamupäivällä tulin töistä hyvissä ajoin kotiin ja meille jäi mukavasti aikaa pitkään metsälenkkiin ennen lääkärireissua. Tämän viikon aikana on muutenkin ollut niin kivan näköistä ulkona, että koiria on tullut kuvailtua lähes joka lenkillä. Tässä siis tältä viikolta lenkkimaisemia ja innokkaita lenkkeilijöitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *