Taistelutahto, mitä se on?

Julkaistu , kirjoittanut .

No tätä:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gXLJmaNsLWU]

Nita-belgi omistajineen tuli tänään tänne meidän suuntaan kuvausreissulle, ja sattui sopivasti erinomainen sääkin. Meiltä mukaan ulkoilemaan lähti vain Capo, sillä Luna ei tätä nykyä ole kovin innostunut muista nartuista ja samaa on havaittavissa Nitallakin. Niinpä emme koettaneet tuleeko tappelu vai eikö tule, ja Luna sai jäädä viettämään isännän ja Timin kanssa laatuaikaa kotiin. Timi ei tullut mukaan yksinkertaisesti siitä syystä, että sen kuulo ei ole enää kovin hyvä ja se unohtuu välillä vähän haistelemaan ja puuhastelemaan omiaan ja niinpä olisi ollut aavistuksen vaikeaa sekä kuvata, pitää huoli Timin mukana pysymisestä että katsoa Capon ja Nitan perään.

Capo ja Nita tulivat toimeen mitä parhaimmin, ja Capolle esimerkiksi yllänähty vetoleikki toisen koiran kanssa oli luksusta. Capo ei meinannut ensin millään kehdata ottaa kiinni narusta koska Luna on opettanut että isompiensa leluista ei kannata kiinni ottaa, mutta kun Capo tajusi ettei Nita ole saman sortin narttuja, oli se narussa kiinni ja pysyi.

Kiitos siis Lindalle ja Nitalle kuvausseurasta, lisää kuvia löytyy minun kuvagalleriastani ja Lindan kuvagalleriasta. Alla olevan kuvan on ottanut Linda Toivonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *