Lisää tuloksia lääkärilästä

Julkaistu , kirjoittanut .

Loputkin tulokset saatiin tänään eiliseltä eläinlääkärikäynniltä, Timillä on nyt todettu myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja Timi saa siihen lääkitystä loppuelämänsä.

Kilpirauhasen vajaatoiminta selittää Timin kutinan ja sen että se on ruvennut väsymään lenkeillä nopeammin (iän lisäksi), ja myös sen, miksi Timi oli niin pallon muotoinen. Monihan sitä on epäillyt ylipainoiseksi vaikka läskiä Timissä ei ole ollut rahtuakaan ja mm. kylkiluut tuntuvat helposti. Kuitenkin tuon kokoisessa koirassa kilon painonnousun pitäisi näkyä jo kyljissäkin.

Harmihan se tietenkin on että koira ei ole täysin terve, mutta ainakin tämä vaiva on sellainen joka yleensä pysyy helposti lääkityksellä kurissa eikä vaikuta niin kovin elämänlaatuun. Helpottavaa on myös tietää syy edellämainituille oireille vaikka osaa niistä ei ole osannutkaan aiemmin pitää niinkään oireena mistään.

Joka tapauksessa Timi on jo nyt paljon pirteämpi kuin esimerkiksi eilen, henki kulkee jo paremmin nenänkin kautta ja muutaman viikon päästä käymme kontrollikäynnillä tsekkaamassa että lääkitykset potkivat ja ovat potkineet niinkuin pitää.

3 vastausta artikkeliin ”Lisää tuloksia lääkärilästä

 • Sansai

  Kiva että tiedetään mistä kaikki johtuu ja voidaan hoitaa 🙂 Rapsutuksia etenkin Timille!

  Oon vasta alkanut blogiasi lukemaan 🙂 Löysin sen kun etsin koirablogia, että sais pientä lohtua aivan kamalaan koira kuumeeseen 😀 Kyllähän sen tietää että siihen ei auta kuin yksi asia, mutta se nyt antaa odottaa itseään vielä hetken 🙂
  Sanomani piti että ihana lukea teidän koira kuulumisia, kiva blogi!

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos mukavasta palautteesta, toivottavasti viihdyt blogimme parissa jatkossakin 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *