Talvi: on

Julkaistu , kirjoittanut .

Tänään kyläilyvuorossa Lindan kanssa oli lk. collie Noomi, ja koska Noomin mielestä muut nartut on ihan ok eikä niin haittaa vaikka sitä vähän joku komentaisikin, lähti meiltä mukaan ulkoilemaan Luna ja Capo. Timin liikuntakielto jatkuu edelleen ja se jäi viettämään lokoisia hetkiä kotiin rustoluun ääreen.

Lunan ja Capon mielestä oli ihan parasta päästä rehaamaan lumisille hiekkakuopille, ja kyllä reissun jälkeen maistui ruoka ja uni mainiosti. Koska Lindan kamera kieltäytyi yhteistyöstä ratkaisevalla hetkellä, vaihtelimme minun kameraani ajoittain josta syystä myös oma kuvasaaliini jäi tavanomaista pienemmäksi. Mutta sehän ei haittaa, koska itse ainakin olen varsin tyytyväinen niihinkin kuviin joita kuitenkin siunaantui, ja Lindan reissulla ottamat kuvat ovat näkyvillä täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *