Timin talvitrimmi

Julkaistu , kirjoittanut .

Timin puolivuosittaisen trimmin aika tuli taas – kaikki karvat etujalkojen hapsuja (tosin niistäkin lähti noin puolet) lukuunottamatta leikeltiin mahdollisimman lyhyeksi jotta kuraa ja roskaa sekä ehkä jossain vaiheessa luntakin jäisi koiraan kiinni mahdollisimman vähän.

Timiä myös usein luullaan lihavaksi, mätsäreissäkin usein tuomarilta kuultu kommentti on että ”katsoin kun tulitte kehään että onpa tukeva koira, mutta sitten se tulikin pöydälle ja eihän sillä ole yhtään ylimääräistä”. Sen lisäksi että Timi on muutoinkin aika iso perhoskoiraksi, on sillä karvalisää aika paljon. Niinpä otimme kuvat ennen ja jälkeen Timin pesun.. Koska yhdistetty vessa-kylppärini on vähän ahdas kuvaamiseen, eivät kuvat ihan huippuluokkaa ole mutta pitäisi niistä jotain näkyä.

Ennen:

Jälkeen:

Ja trimmattuna:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *