Tottelevainen miniapina

Julkaistu , kirjoittanut .

Tänään C-apinan kanssa kävimme treenaamassa tokoa jo muutamaan kertaan esiteltyjen Lindan, Nitan ja Noomin kanssa. Herr Räkäparta oli oikein innoissaan ja teki mielettömän hienosti töitä. Nyt kun on meilläkin treeniseuraa niin ehkä tulee harjoiteltua tiiviimmin ja pikkuisen tässä jo mielessäni asettelin kisatavoitteitakin.

Viime syksynä meillä oli treenaamisen osalta suurin tavoiteltava asia se, että aina kun lähdetään treenaamaan mitä vaan, löytyisi oikea vire treenaamiseen mahdollisimman pian ja pysyisi myös yllä koko treenin ajan. Nyt ollaan selkeästi tämä tavoite saavutettu myös tokon osalta, eikä vireen nostatukseen tarvinnut kiinnittää mitään huomiota erityisesti. Capon mielestä oli tosi kivaa ja ihanaa eikä mikään häiriö sitä haitannut.Tällä hetkellä suurin tavoitteemme onkin saada ohjaaja treenaamaan säännöllisemmin jotta saadaan alokasluokan liikkeet haltuun.

Molemmat kuvat on ottanut Linda Toivonen.

Yksi vastaus artikkeliin ”Tottelevainen miniapina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *