Supermies töissä

Julkaistu , kirjoittanut .

Capistin on aina osoittanut erityistä lahjakkuutta jäljellä, mutta tänään se kyllä teki sellaisen suorituksen että harmitti ettei sitä saatu videolle. Ihan älyttömän upeaa työskentelyä.

Capo pääsi siis tekemään jälkeä joka on tehty viime perjantaina, eli se on vanhentunut kolme vuorokautta. Jälki kulki taajama-alueella, sen päälle oli satanut useita kertoja lunta, tiet oli aurattu useaan otteeseen ja ne olivat muuttuneet vedeksi ja loskaksi jäljen tekemisen jälkeen. Jälki kulki koko ajan joko auto- tai kävelytiellä, vastaan tuli ihmisiä, risteyksissä oli suuria lätäköitä, piti ylittää suojatie jota ennen oli pysähdyttävä odottamaan että bussi menee ohi… Lisäksi jälki lähti eläinlääkäriaseman pihalta jossa häiriöhajuja on suorastaan kosminen määrä. Capon piti löytää pihasta oikea haju ja lähteä siitä jäljelle. Jälki oli siis todella haastava, mutta mitä tekee Capo? Tasaisen varmaa, hyvää työtä. Ei ainuttakaan kohtaa missä olisi tullut jonkinlainen ongelma, eteneminen oli hyvää, häiriöihin reagoiminen olematonta, ja esimerkiksi suojatien ylityksessä käskin Capon ensin odottamaan ja sitten istumaan vierelleni kunnes bussi oli päässyt editse ja sen jälkeen annoin Capon jatkaa töitä. Ja se jatkoi kuin mitään keskeytystä ei olisi ollutkaan.

Sain siis kulkea perässä hämmästellen yhä uudelleen miten Capo selvitti haasteen ja kulman ja risteyksen toisensa jälkeen kuin vettä vaan. Ilmaisukin oli todella selkeä ja hieno. Sanattomaksi vetää, miten sitä onkaan noin hienon koiran onnistunut käsiinsä saamaan.

Ja vielä jälki kuvana:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *