Liettuan Juniorivoittaja 2011

Julkaistu , kirjoittanut .

Otsikon mukaisen tittelin pokkasi lauantaina räkäinen ritarimme El Captain voittaessaan junioriluokan Liettuan Voittajanäyttelyssä. Capo vei voiton kotiin handlerista (lue: minusta) huolimatta tanskalaisen Tomas Rohlinin kehässä, arvostelua ei ole tähän hätään kirjoittaa kun paperit ovat kasvattajan matkassa jotta ne saadaan laitettua pyörähtämään Kennelliitossa, mutta tuomari piti mm. Capon tyypistä erittäin paljon.

Seurueeseemme kuului Capon lisäksi kolme muuta Xtravaschnauza-koiraa sekä Capon kasvattajan omistama jo aiemmassakin postauksessa esitelty Penni-veteraani. Titteleitä tuli koirille lauantaina yhteensä neljä, joten melko näpsäkkää porukkaa oli liikenteessä! Meillä vierailleita ja blogissakin esiteltyjä oli tuoreen Liettuan Veteraanivoittajan ja täten myös Liettuan Veteraanivalion Pennin lisäksi mukana Lilo ja Rai, Lilosta tuli myös Liettuan Juniorivoittaja ja Rai taas sijoittui junnu-urosten toiseksi heti Capon jälkeen.

Sunnuntaina Capselsson kisaili Vilnus Cupissa nuorten luokassa Irina Poletaevan arvosteltavana, voitti sen (ERI1) ja vastaanotti luokka-SERTin. Tällä tuloksella se pokkasi itselleen myös FinnSieger-pisteen.

Näpsäkkä porukka myös ulkoili hyvin näpsäkästi ja vauhdikkaasti joka päivä vapaana rehaten, kaikki reissulta otetut kuvat löytyvät täältä, tässä muutama tyylinäyte:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *