ROP-JUN, VSP, BIS4, LV, LT, EE & BALT JMVA

Julkaistu , kirjoittanut .

Ritari Räkäparta lähti torstaina jälleen maailmanvalloitusretkilleen kasvattajan matkaan, ja tällä kertaa se valloitti Kresten Scheelin ja oli näin ollen ROP-JUN ja vielä VSP. Tämä tarkoittaa sitä, että Captain pokkasi kolmannen junnusertinsä Eestistä, ja koska sillä on jo valmiiksi Latviasta ja Liettuasta sertit, siitä tuli tällä tuloksella otsikon mukainen neloisjuoniorimuotovalio! Helin soittaessa jäädyin täysin enkä juuri saanut sanaa suustani, eikä ne nyt oikein vieläkään tahdo tulla ulos puheen eikä näppäimistön kautta. Iltapäivällä meidät tavoitti vielä tieto siitä, että pikkumies oli käynyt näyttämässä hurmurintaitojaan myös BIS-kehässä päivän parasta junioria valittaessa, ja yli kuudenkymmenen juniorin joukosta Capo sijoittui neljänneksi! Mitä tässä nyt enää voi sanoa kun tippa linssissä odottaa koiraa kotiin.

Näin Kresten Caposta lausui:

Beautiful. Nice size. Compact body. Excellent head and expression. Good neck,
topline, tailset. Well angulated front and rear. Super coat quality. Very sound, easy mover with good enough
of steps.

Capon reissatessa meille tuli sitä korvaamaan kolme pientä koiranpentua, reilu 7-viikkoiset  käppänät. Juuri hullumpaa kolmikkoa en ole tavannut, pennut ovat ihan älyttömän reippaita, hännät vaan heiluvat koko ajan kun kohkataan ympäri ämpäri. Ja koska penikat ovat niin nuoria, eivät ne tietenkään lenkkeile mukana ja niinpä Luna on saanut ihan omaa laatuaikaa kaksin mutsin kanssa. Kerrassaan onnistunut viikonloppu siis meillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *