Agilitya, agilitya

Julkaistu , kirjoittanut .

Ny kun missihommat on taas hetkeksi plakkarissa, ollaan Capon kanssa keskitytty Ihan Muuhun. Heti maanantaina alkoi ankara keppiharjoittelu, joka on meillä siinä vaiheessa että paikallaan ovat sisään- ja ulosmenokepit ja yksi verkko välissä. Tuon yhden verkon poistaminen onkin ollut sitten hieman ongelmallisempaa, mutta nyt koetetaan uusilla keinoilla vielä ja katsotaan kuinka käy!

Tällä hetkellä Capon kepit näyttävät tältä:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=44Qv9d924cI]

Toinen asia minkä kanssa ollaan aika lailla lepsuiltu tähän asti mutta nyt otettu tehotreeniin, on kontaktit. Pari viikkoa sitten harjoiteltiin oikeaa asentoa kontaktin päässä, eilen harjoiteltiin sitä vauhdissa ja tänään jo yhdistettynä muutamaan muuhun esteeseen. Aika nopeasti se Sapseli ymmärsi jutun jujun, vielä tänään vähän varmistelin että menee varmasti oikein mutta eiköhän noista ihan hyvät kontaktit saada aikaan 🙂

Tässä puomi pienen radanpätkän osana.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ps8YPc7n2Vk]

Myös se Paras Vire on tällä hetkellä vähän hakusessa, joskin uskon sen johtuvan enimmäkseen siitä että kontaktia treenatessa olen palkannut Capon namilla, ja Capo on kyllä niitä koiria joihin syöminen vaikuttaa aika selkeästi rauhoittavasti ja tätä myöten vire laskee. Samaten Capo on sillä lailla aika ohjaajapehmeä, että siitä kyllä heti huomaa jos se ei oikein ymmärrä mitä siltä haluan ja täten myös uuden asian eli sen kontaktin opetteleminen on tehty melko rauhassa, ja koska ollaan tehty sitä treenien alussa odotellessamme muita, voi olla että sekin on vaikuttanut Capon treeni-intoon. Nyt menimmekin hallille sillä mielellä että tehdään pieniä, suht helppoja vauhdikkaita pätkiä, otetaan Capon mielestä kaikkein kivoin lelu eli Ikean Rotta mukaan ja pidetään vaan tosi hauskaa ja yritetään löytää se vire sieltä. Ja niinhän se löytyi, Capo toimi kuin unelma!

Koska en halua jättää Lunaakaan vähemmälle huomiolle vaikka se ei tavoitteellisesti agilitya treenaakaan, otimme senkin mukaan höntsäämään. Ja kyllä huomasi että Luna tosiaan vaan höntsää, sen verran leväperäisiä käännöksiä oli näkyvissä, joskaan myöskään ohjaus ei ollut ihan parasta koska keksin rataa sitä mukaa kun tehtiin sitä.. Pääasia kuitenkin että Lunakin pääsi vähän tekemään ja että oli hauskaa 🙂

Tässä Lunalta pientä radanpätkää:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=c8Ibz6fwADs]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *