PetExpo 2011

Julkaistu , kirjoittanut .

Työnteon lisäksi ehdittiin välillä laittaa leikiksi
Ikean Rotan kera.

Tänä vuonna PetExpossa Etsijäkoiraliittoa oli edustamassa meidän koirista vain Capo. Viime vuonnahan Luna väsähti jo ensimmäisen päivän puolivälissä melko totaalisesti koska PetExpon yhteydessä järjestetään Lapsimessut ja ilman muuta niiden takia suuri osa koiria tervehtineistä oli niitä natiaisia. Luna kyllä tulee toimeen lasten kanssa ihan ok, mutta sen täytyy kuitenkin tsempata niitä tilanteita sen verran että ne väsyttävät sen nopeasti. Niinpä on oivallista että nyt Capo voi hoitaa nämä lapselliset messuedustukset ja Luna sai viettää messutungoksen sijaan kivaa metsälenkkeilyviikonloppua isännän kanssa kotona.

Capon kanssa olikin sitten ihanaa messuilla, se on niin avoin, reipas ja kaikin puolin ihana koira että messuilu sen kanssa meni rentoutumisesta. Capo sai suurimman osan ajasta olla ihanan ison ständimme alueella vapaana ja jokaisen lapsen ja isommankin tervehtijän se otti vastaan heiluvan hännän ja virnistyksen kera. Koska päivät messuilla olivat suht pitkiä, Capokin oli aika väsynyt osan ajasta, mutta hienosti se osasi tulla jalkoihin ”piiloon” tai mennä häkkiin nukkumaan kun alkoi väsyttää jolloin se sai nukkua ihan rauhassa ständin suojassa. Lisäksi Capo tutustui sunnuntaina Satu Tuomistoon, ja siitä tapaamisesta kerromme enemmän jossakin vaiheessa toukokuuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *