Uimakauden avaus

Julkaistu , kirjoittanut .

Tiistaina koirat ottivat vähän ensikosketuksia vesileikkeihin juoksemalla lätäkössä mutta eilen mentiin sitten jo ihan kunnolla uimaan hiekkakuopalle, jälleen kerran muskettisotureiden vahvistuksena Nita ja Noomi. Vesi on vielä siinä määrin viileää ettei Capo eikä Noomikaan kauheasti innostuneet uimaan, mutta vesipedommat Luna ja Nita sen sijaan uivat onnellisina.

Ennen uimaan menoa käytiin kuitenkin vähän treenailemassa, Capo agiliiti ja Luna tokoili. Capon kanssa vireongelma on todella palannut takaisin, tosin tämä on nyt alkanut sen jälkeen kun lämpimät säätkin joten ehkä sillä on jotain vaikutusta asiaan. Joka tapauksessa, tällä viikolla meno on ollut uskomattoman flegmaattista. Pieni suunnitelma on jo muhimassa päässä että mitä asialle tulisi tehdä, raportoin myöhemmin jos se toimii. 😉 Vireongelmaa ei ole jos joku muukin on samaan aikaan kentällä trenaamassa jolloin Capo kiihtyy jo siitä, mutta jostain syystä yksin ollessaan se leikkii todella hyvin ja innokkaasti kentällä mutta suorittaa löysästi. Kuitenkin kuten sanottu, katsotaanpa jos suunnitelmassani olisi jotain järkeä ja saataisiin lisää vauhtia peliin. Muutama vauhdikas veto kuitenkin saatiin kun naapurikentällekin tuli treenaajia, sekä Lunan että Capon treenikuvat otti Linda Toivonen;

Lunan kanssa vähän agilityhöntsäiltiin mutta enemmänkin keskityttiin tokoiluun. Tein vain muutamia pikkujuttuja vähän aikaa koska kentällä alkoi olla todella kuuma ja Luna näytti lähinnä läkähtyneeltä. Sillä on pientä epävarmuutta tällä hetkellä liikkeissä god knows why, mutta teki eilen aika tasaisesti töitä. Seuraaminen on melko hyvää käännöksiä lukuunottamatta, ja kontaktikin yleensä pysyy melko hyvin. Myös seuraamisesta seisominen meni ihan ok, lopussa Luna kääntyi minua kohti mennessäni takaisin sen luokse mutta se on todennäköisesti nopeasti ja helposti korjattavissa. Luoksetulo oli vammainen, muuten ok mutta pyysin sen sivulle ja Luna jäi ihan johonkin omaan asentoonsa istumaan. Hyppy siltä on ihan unohduksissa kun ollaan viimeksi treenattu hyppyä kolmisen vuotta sitten ja sen jälkeen vain agiliidetty, joten Luna ei muistanut jäädä seisomaan hypyn jälkeen. Oli se kuitenkin sen verran kiva että ehkä vähän tekisi mieli kuitenkin asettaa sen kanssa joku pieni tavoite tokon suhteen, mut saas nähdä. Ehkä innostun senkin kanssa treenaamaan systemaattisemmin nyt kun on useammin treeniseuraa.

Kun treenit oli hoidettu pois alta, lähdettiin kohti metsälenkkiä ja hiekkakuoppia. Koska oli kuuma ja treenattukin oli alle, koirat eivät olleet kovin riehakkaita mutta olivat silti innoissaan lenkkeilystä ja läträämisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *