Juokse villi lapsi

Julkaistu , kirjoittanut .

Viimeisen viikon aikana olemme olleet koirien kanssa niin aktiivisia että oksat pois ja kuvia on kertynyt sen mukaisesti. Viikonloppuna reissasimme Capon kanssa Latviassa, tuloksina näytelmistä ERI1 PU3 ja EH muiden kolmen mukana olleen koiran tuodessa kotiin yhteensä seitsemän uutta titteliä. Reissun parasta antia oli kuitenkin jokapäiväiset merenrannalla rehaamiset, kuvaajan taivas <3

Loput reissukuvat löytyvät täältä.

Latviasta kotiuduttuamme olen viettänyt lähes koko viikon lomaillen, ja kun sattumalta alkuviikosta myös Nitan ja Noomin mutsilla oli vapaata, menivät ensimmäiset kaksi päivää melko pitkälti lenkkeillen. Maanantaina ja tiistaina kävimme uittamassa koiria ja vähän niityilläkin, suuntana Nurmijärvi. Loput kuvat Nurmijärveltä löytyvät kuvagalleriastamme Nurmijärven valloitus -otsikkojen alta.

Keskiviikkona taas suuntasimme agilitytreenien jälkeen Paloheinään lyhyelle lenkille. Tällä kertaa mukana oli myös nahkanarttu Fiilis.

Torstaina päätimme lähteä treenaamaan, ensin suuntana oli Ojanko mutta koska se oli tupaten täynnä, lähdimme tekemään vähän agilityjuttuja hallille ja siitä sitten tokoilemaan Petikkoon. Hallilla ollessamme oli vielä melko lämmin joten Luna ja Capo tekivät radan per nenä (tai no, Lunan tekemistä ei oikein voi sanoa radaksi kun oli mukana intoa enemmän kuin älyä, mutta kyllä me höntsäiltiin se läpi :D) ja koska etenkin Capon rata meni mielestäni melko hyvin, sai treenaaminen sillä erää loppua siihen.

Kuten keskiviikkona agilitykouluttajammekin kanssa puhuimme, Capolla todennäköisesti vähän kestää että se tottuu treenaamaan myös lämpimällä kelillä, ja näyttäisi pitävän paikkansa. Nämä treenit olivat kolmannet jolloin oli melko lämmin, ja jokaisella kerralla virettä on löytynyt aiempaa kertaa hieman enemmän. Kaikkein nopeimmillaan Capo ei tässäkään ole, mutta minusta tuo rata on silti ihan sujuva. Niin ja taas huomaa kuinka hyvin Capo tekee radalla töitä myös häiriön alla, kentän laidalla Luna, Noomi ja Nita haukkuivat, hallin toisella puolella meluttiin jotain pressun takana ja ovesta kulki ihmisiä, mutta mitäpä Capo niistä välittämään!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RgGmDsscskM]

Petikkoon siirryttyämme oli jo ihanan viileää, tosin kellokin oli melko paljon joten video on vähän tumma siitä johtuen. Tein Lunan kanssa pääosin seuraamista, ja se alkaa nyt näyttää aika hyvältä. Alokasluokan liikkeet menevät kaikki melko hyvin, muutamissa kuten sivulletulossa, eteentulossa ja hypyssä on vielä hieman hiomista kuten tuossa seuraamisessakin, mut muuten alettais kohta olla valmiina. Asetin eilen treenatessa tavoitteeksi startata Lunan kanssa syksyllä alokasluokan kokeessa. Capon kanssa en tehnyt enää mitään, se sai vaan rallata mutta siinä lomassa se kävi itse tarjoamassa erittäin näppärää seuraamista ja sivulletuloja, mutta sen kanssa agility on nyt etusijalla joten sen tokotavoitteet ovat vähän kauempana.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-PsCa98bi1o&feature=related]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *