Keksinyt ruudin mutta kuka se on kun ampuu

Julkaistu , kirjoittanut .

Ja taas on ehtinyt tapahtua ihan mielettömästi asioita vajaassa viikossa. On taas matkailtu Lindan, Noomin ja Nitan kera ympäri ämpäri ja treenailtukin, ja lisäksi monia muita juttuja.

Tämän viikon suurimmista ilonaiheista toinen on se, että Capo kävi maanantaina Mevetissä näyttämässä silmiään ja polviaan, tuloksena silmät terveet ja polvet 0/0. Nyt on koko koira tutkittu läpi melko totaalisesti, ja tulokset ovat siis kaiken kaikkiaan olleet pelkkää priimaa!

Toinen asia taas mistä olen erityisen onnellinen on se, että Capo on taas saanut treeni-intonsa takaisin. Asian kanssa tekemistä on varmasti myös sillä että tällä viikolla sää on ollut hieman viileämpää, mutta myös sillä että pari viikkoa sitten totesin treenanneeni Capon kanssa ehkä vähän liikaa ja sen olleen syy siihen että siltä oli intoa vähän tippunut pois. Niinpä laitoin itselleni  Capon suhteen treenikiellon kaiken muun paitsi keskiviikkoisten agilitytreenien suhteen, ja näyttää toimivan. Hirveän vaikeaa oli, teki niin mieli päästä sen kanssa taas treenaamaan kun se on aina niin kivaa, mutta koska haluan että myös koiralla on varmasti kivaa niin maltoin mieleni. Luna sen sijaan sai sinä aikana oikein tehotreeniä.

Viime viikon loppupuolella Capo alkoi sitten itse taas tarjota mm. seuraamista ja sivulletuloa tosi paljon, joten katsoin että tauko lienee ollut paikallaan ja auttanut, ja otin sen kanssa lyhyitä treenituokioita silloin kun se itse tarjosi esimerkiksi seuraamista. Ja hyvää on tauko tehnyt, tässä siitä todiste:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JPrxALPaQ9s]

Käännökset on paremmat kuin ikinä, ja niitä en ole Capon kanssa aiemmin oikeastaan ollenkaan edes treenannut, kun ollaan lähinnä treenattu sitä että kontakti pysyisi seuraamisessa koko ajan ihan vaan suoralla. Nyt ei tarvinnut edes pyytää kontaktia, eikä se tippunut kuin ihan pari kertaa. Tuohon suoritukseen olen siis todella tyytyväinen.

Lunan osalta tokohommat on myös edistyneet, esimerkiksi  sen sivulletulo alkaa olla jo tosi hyvä verrattuna aiempaan säätämiseen. Hyppyä ei vieläkään olla päästy treenaamaan kun tarkoitukseen sopiva este puuttuu, agilityhypyillä en halua sitä harjoitella ja Ojangon kentät taas ovat olleet näillä säillä iltaisin niin täynnä ettei sinnekään ole mahtunut. No, ehkä me ehditään vielä kesän aikana saada se hyppykin kuntoon 🙂

Treenaamisen lisäksi onkin sitten ohjelmassa ollut lähinnä lenkkeilyä ja riekkumista, suurimmaksi osaksi Lindan, Nitan ja Noomin seurassa. Tässä parhaat palat kuluneen viikon ajalta:

2 vastausta artikkeliin ”Keksinyt ruudin mutta kuka se on kun ampuu

 • Pauliina

  Todella, todella, todella upeita kuvia! Mikä ihmeen kamera sulla on kun näin mahtavia, kirkkaita ja selkeitä kuvia saat otettua hienoista koirista?

  Vastaa
  • biitti Artikkelin kirjoittaja

   Nikon D300s on nykyinen kuvausväline 🙂
   Mukavaa että kuvat miellyttävät!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *