LV MVA

Julkaistu , kirjoittanut .

Ja taas on käyty siellä sun täällä. Viikonloppu meni matkaillessa Latviassa, aina niin ihanissa maisemissa. Tapamme mukaan kävimme meren rannalla koirien kanssa juoksemassa (tai no, koirat taisivat olla ainoita jotka juoksivat…) ja yövyimme ihanassa mökissä järven rannalla jossa oli mahdollisuus ulkoiluttaa koirat vapaana.

Niin ja matkan syynä oli yllättäen näyttely, jossa ei olisi paljon paremmin voinut mennäkään. Riikan kansainvälisessä näyttelyssä Capo oli italialaisen Fabrizio La Roccan arvostelemana rotunsa paras, eli koko litania kuului ERI PU1 SERT CACIB ROP ja koska Capo oli jo ennestään Latvian juniorimuotovalio, tuli siitä tällä tuloksella myös Latvian muotovalio!

Capon lisäksi mukana misseilemässä oli Rana, Xtravaschnauza Chamonix, joka taas oli sunnuntaina VSP saaden viimeisen tarvittavan CACIBinsa kansainvälisen muotovalion arvoa varten, ja valmistui siis näin C.I.B.:ksi. Onnittelemme Ranan haltijaa Emiliaa ja tietenkin kasvistäti Heliä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *