Kissamaisia leikkejä

Julkaistu , kirjoittanut .

Meillä on hetken aikaa hoidossa 5kk vanha Niilo-kissa, ja yllättäen elukkaläjän lapsenmielisimmät löysivät melko nopeasti toisensa. Ei mennyt kuin muutama tunti Niilon saapumisesta, kun Capo ja Niilo virittelivät vähän yhteisiä leikkejä.  Ensin molemmat olivat tietenkin aika varovaisia ja etenkin Capossa Niilon akrobatia aiheutti melko hämmentyneitä ilmeitä, mutta niihin se tottui pian ja sittemmin leikit ovat olleet molempien mielestä hirmu hauskoja ja leikittävä on tietenkin vähän väliä.

Ennen meille hoitoon tuloaan Niilo ei ollut sitten pikkupentuaikansa nähnyt muita kissoja eikä ikinä koiria, mutta tunnin verran se taisi kiipeilypuussa katsella meininkiä ja sitten lähti vain reteästi sekaan. Ja tämän jälkeen on ilmoittanut hyvin selkeästi muille kissoille että hän aikoo kyllä hengailla kiipeilypuussa, joko siellä hengaillaan sen kanssa tai sitten muiden on hengailtava jossain muualla jollei seura kelpaa. Lunan kanssa Niilo välillä pussailee ja joskus sitä puskeekin, mutta Lunan saatua tarpeeksi siihen kohdistuneista korvien pureskelusta ja hännän jahtaamisesta Luna kertoi melko selkeästi mielipiteensä, ja sen jälkeen on lähinnä vaihdettu pusut pari kertaa päivässä ja muutoin Luna puuttuu Niilon eloon vain kun meno käy liian vauhdikkaaksi täällä sisällä.

Nuorimmat kuitenkin leikkivät tosi nätisti toisensa huomioon ottaen, Niilolla ei vielä kokoa ole ihan älyttömästi joten Capo vähän varoo ettei pienempi jää ihan jalkoihin ja Niilo taas esimerkiksi pitää kynnet visusti piilossa leikkiessä. Videonkin otin lasten leikeistä, siinä näkyi ihanasti kuinka molemmat ovat selkeästi leikissä mukana eikä kyse ole siitä että jompikumpi härnäisi toista. Video kuitenkin katosi muistikortilta johonkin, mutta ehkä ehdin saada vielä videoitua uuden. 🙂

2 vastausta artikkeliin ”Kissamaisia leikkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *