Vilkas viikonloppu

Julkaistu , kirjoittanut .

Viikonloppuna meillä oli koirien kanssa paljon kaikennäköistä puuhaa. Heti lauantaiaamuna lähdimme Capon kasvattajan Helin kanssa sienestämään Inkooseen, tuloksena paljon kivoja kuvia Inkoon ihanista maisemista ja sieniä koirien kasvissoseisiin koko talveksi.
Heli toimi statistina ja minä sain kerrankin keskittyä ihan vaan kuvaamaan, tässä muutama kuva reissulta.

Inkoosta jatkoimme muutaman tunnin metsäilyn jälkeen Karjaalle kyläilemään äitini luokse, ja vielä koirat jaksoivat rehata ulkona äidin Cinja-koiran kanssa. Pikkusiskoni, perheen iltatähti Janni 8v. on kasvanut koirien seassa, ja sen kyllä huomaa..

Lauantaisen rentoilupäivän jälkeen sunnuntaina olikin vuorossa Capon debyytti kisakentillä.
Olin ilmoittanut Capon kahdelle hyppyradalle ja yhdelle agiradalle Riihimäelle, tuomarina Rauno Virta. Heti ensimmäiseksi käytiin mittauksessa, ja Capo mitattiin miniksi, huh! Minihän se toki onkin, mutta aiemmin mitattu 34-34,5cm korkeaksi joten vähän jännitti kuitenkin.

Kaikki radat oli tosi kivoja, ja Capo toimi ihan mielettömän hyvin. Nopeutta ja tarkkuutta löytyi, eikä meillä ollut huolen häivää paikoissa jossa suurin osa radan suorittajista otti mahdolliset virheensä, mm. putkia oli sijoiteltu ensimmäiselle kahdelle radalle melko kutsuvasti ja monen suoritus meni pipariksi kun koira meni putkeen väärästä päästä. Capo oli hyvin täsmällinen mutta silti nopea, ja edelleen olen erittäin iloinen meidän radoista, vaikka käytiinkin hakemassa kolme hyllyä, kaikki kepeiltä. Todennäköisesti kisajännitys teki sen, että en lopultakaan ottanut Capoa tarpeeksi hyvin haltuun ennen keppejä, koska se ei vielä osaa täysin hakea oikeaa ensimmäistä keppiväliä. Aina toisella yrittämällä kepit menivät täysin puhtaasti, kun itsekin tein parempaa työtä tietysti kun peli oli jo siltä osin menetetty. Lisäksi ensimmäisellä radalla lensin turvalleni maaliviivalle viimeisen esteen viereen, ja tietysti Capo tuli kysymään että mitä sä oikein puuhaat, josta syystä tehtiin komea 14sek ihanneajan ylityskin kun minä keräilin itseäni kentästä ennenkuin sain hyppyytettyä Capon viimeisen esteen yli. Mutta saatiin me silti raikuvat aplodit ja hauskaa oli! Hyvä mieli on siis, Capo jaksoi pitkän päivän hyvin (luokissa oli keskimäärin 30-40 osallistujaa, ensimmäinen startti oli klo 9.00 ja viimeinen klo 12.30) ja tosiaan radat menivät muuten aivan nappiin. Agiradalla Capon aika oli keppien uudelleenottamisesta huolimatta 4 sekuntia alle ihanneajan vaikka kontaktitkin otettiin tosi rauhassa, ja nollalla sijoitus olisi siis voinut olla hyväkin, muistaakseni siltä radalta tehtiin kaksi nollaa mineissä. Hyvä mieli siis ja radat oli niin kivoja että täytyy päästä Raunon radoille vielä uudelleenkin, mutta nyt me otetaan ne kepit tämänpäiväisen lepopäivän jälkeen tehotreeniin että jos saataisiin niitä tuloksiakin vielä aikaiseksi 😀

2 vastausta artikkeliin ”Vilkas viikonloppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *