Uusia koteja

Julkaistu , kirjoittanut .

Toukokuun lopulla vein Perkeleen hetkeksi aikaa hoitoon siskolleni, ja koska sekä kissa että sisko tuntuivat olevan tilanteeseen niin tyytyväisiä, venyi hoitosuhde aavistuksen pidemmäksi. Kissa tuntuu olevan elämäänsä erinomaisen tyytyväinen isommassa asunnossaan kaikkine virikkeineen, ja niinpä Perkele on tänään vaihtanut omistajansa ”virallisestikin” siskooni, eikä siis enää tule meille kotiin. Sen nimikin tuntuu nykyään olevan enemmänkin ”Ihana Pikku Kissa”, joka ehkä kielii siitä että kun tilaa on enemmän(ja varmasti huomiotakin), tulee tuhoja ja ongelmakäyttäytymistä esiin vähemmän. Muutama kuva Perkeleen elämästä uudessa kodissaan, kuvat on ottanut Jenni Lindström.

Vastavuoroisesti siskon joutuessa luopumaan terraarioeläimistään, muuttivat leopardigekot Mango, Bamboo ja Khali meille. Terraarioiden sisustus on meillä hieman kesken, ja kuvien ottamisella yritin häiritä liskoja mahdollisimman vähän joten toistaiseksi näihin on tyytyminen, täytyy jatkossa yrittää ottaa vähän parempia kuvia.

Khali

Mango

Bamboo

Perkeleen mielestä liskot olisivat voineet muuttaa esimerkiksi hänen mahaansa, mutta oli kuitenkin vähän myöhässä.

Yksi vastaus artikkeliin ”Uusia koteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *