Agilitykisat vol 2.

Julkaistu , kirjoittanut .

Käytiin Kapteenin kanssa tänään toisissa agilitykisoissamme Hyvinkäällä. Viime viikonloppunahan tehtailimme hyllyjä kepeiltä, ja tämä viikko onkin ahkerasti treenattu keppien sisäänmenoja ja sehän toimi keppien osalta loistavasti, tällä kertaa teimme molemmilla radoilla hienot virheettömät kepit. Tai siis Capo teki, kun annoin sille tilaa tehdä enkä puskenut liian lähelle häiritsemään… Treeniä on kuitenkin ollut ehkä vähän liikaakin, Capo oli jo alkulämmittelyssä huomattavasti normaalia väsyneemmän ja mielenkiinnottomamman oloinen, ja se vaikutti tietysti myös vauhtiin radoilla ja aiheutti ylimääräistä haistelua sekä alussa että vähän radallakin. Lisäksi Capo ei ole koskaan treenannut minkään valtakunnan lajia tekonurmella vaan olemme aina treenanneet hiekalla tai kivituhkalla, joten todennäköisesti myös se vähän vaikutti vauhtiin koska siinä määrin oli hitaampia ratoja kuin viime viikolla, joskin ihanneajatkin olivat aika tiukkoja.

Tehtiin kuitenkin molemmilla radoilla nollat, agiradalta otettiin yliaikaa 0,09s ja hyppyradalla ehdittiin juuri ja juuri ihanneaikaan, -0,21s oli tulos. Olen kuitenkin ihan äärettömän tyytyväinen siihen että tehtiin hienot nollat, Capo ymmärrettävästi väsyneenä tekee helpommin virheitä ja etenkin olisi voinut odottaa siitä johtuvia virheitä kepeiltä jos nyt jostain, mutta ei. Kultamuru teki niin reippaasti ja urheasti tarkkaa työtä. <3

Saatiin siis ensimmäinen LUVA ja nyt  Capo saa vähän aikaa pitää agilitysta treenitaukoa niin saatais se vauhtikin sieltä takaisin. 🙂

Video hyppyradalta:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b-VfU_m168A]

Kisojen jälkeen Capo oli ihan poikki, tässä urhea kilpailija lepäämässä kotimatkalla:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *