Seinäjoki KV

Julkaistu , kirjoittanut .

Sunnuntaina matkasimme Capon kanssa Seinäjoen kansainväliseen näyttelyyn, ja pikkumies esiintyi kuin hienoinkin showeläin, voittaen avoimen luokan ja ollen paras uros -kehässä neljäs kiilaten useammankin valion ohi ja koko saavutusrivi kuuluu siis AVO ERI1 SA PU4 VA-SERT.

Capon arvostelu Anne Sumen kehässä kuulosti tältä:

Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet, urosmainen. Hyvä snautserin olemus. Pitkä pää, vielä kevyt kuono-osa. Erinomainen ylälinja. Hieman alhainen hännän kiinnitys. Hyvin kulmautunut takaa. Erittäin hyvä turkki ja väri. Erittäin hyvät sivuliikkeet, liian leveä takaliike.

Koska lähdimme matkaan jo perjantaina ollen pe-la yön Helin luona, lauantaina Lohjalla kääpiösnautsereiden jalostustarkastuksessa (johon tosin Capo ei osallistunut) ja illalla jatkaen Seinäjoelle, Luna oli isäni luona isän ja pikkusiskon hoidossa Järvenpäässä torstaista maanantaihin. Lumppari oli nauttinut täysin siemauksin ainoan koiran roolistaan huomion keskipisteessä, ja ensimmäistä kertaa elämässään kömpinyt isäni kainaloon sänkyyn nukkumaan öiksi. Kotiintulonsa jälkeen Capolle kiukuttelusta ei ole ollut tietoakaan, mutta sen sijaan koirat ovat leikkineet keskenään leikkimästä päästyäänkin. Hyvää taisi siis tehdä sillekin pieni irtiotto arkeen ja pääsy ”maalle” pidennetyksi viikonlopuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *