Lohjan Erkkari

Julkaistu , kirjoittanut .

Pikkujäbä Sipsimies kävi eilen esiintymässä Lohjalla kääpiösnautsereiden erikoisnäyttelyssä. Capo osallistui avoimeen luokkaan jossa se oli luokan ainoa erinomaisella laatumaininnalla palkittu uros ja vielä SA:n kera. PU-kehä olikin Xtravalaisten juhlaa, Capo PU4, Xtravaschnauza Gunpowder ”Ruuti” PU2 ja X. Forza ”Pontus” PU1!

Capo esiintyi taas hienosti ja ”varmasti”, sillä alkaa selkeästi olla aika hyvä rutiini kehähommissa. Heli esitti Capon yksilöarvostelussa ja minä roikuin piuhannokassa PU-kehässä sekä kasvattajaluokkien arvostelussa.

Tuomarina toimi Olga Kupriyanova-Sinko, ja Capon arvostelu kuului näin:

Good size. Compact, strong. Good size head, very correct proportion. Nice strong neck, excellent topline. Nice compact body, nice set tail. Movements ok, correct coat & colour.

Capo osallistui myös Xtravaschnauzan kasvattajaluokkaan, joka sijoittui hienosti ROP-kasvattajaryhmäksi ja vielä päivän päätteeksi BIS2-kasvattajaryhmäksi!

Päivä Lohjalla oli pitkä mutta sitäkin mukavampi, mukana oli useampiakin uusia kasvoja nuorten XTRSCH-koirien haltijoista ja omistajista ja oli kiva tutustua uusiin ihmisiin. Täksi päiväksi olin ilmoittanut Capon agilitykisoihin mutta koska eilinen päivä oli pitkä, minulla viikko sairastelua takana ja aika monta viikonloppua putkeen ollaan Capon kanssa heiluttu kaikennäköisissä kissanristiäisissä, päätin pitää tänään vapaapäivän niistä ja keskittyä koirien kanssa sen sijaan uusien metsäreittien tutkimiseen ja pihatöiden tekoon.

Loput ottamani kuvat erikoisnäyttelystä (lähinnä tosin xtravoista) löytyvät täältä: http://kaapiosnautseri.kuvat.fi/kuvat/Erikoisn%E4yttely+Lohja+2011/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *