Paska reissu mutta tulipahan tehtyä

Julkaistu , kirjoittanut .

Pyörähdettiin sitten Jyväskylässä KV-näyttelyssä. Hauskaa oli vaikka maailma pisti vastaan minkä ehti, lopulta selvittiin kuitenkin kotiin juuri ja juuri ehjin nahoin.

Ritari Räkäparta ja muutenkin koko neljän koiran poppoo esiintyi molempina päivinä ERI2, SA:n arvoisesti. Joka ikinen koira sai siis molempina päivinä täsmälleen saman tuloksen, tuomarina lauantaina italialainen Francesco Cochetti ja sunnuntaina irlantilainen Paul Lawless. Eipä tuolta siis irronnut mitään sen kummempaa ja kuten sanottua koko reissu oli muutenkin yhtä katastrofia toisensa jälkeen, mutta löytyipä sieltä silti ainakin yksi hyvä puoli; vuokramökkimme piha rantoineen oli ihanteellinen koirien kanssa reissaamiseen, koirilla oli tilaa juosta ja painia niin paljon kuin mieli teki.

Helin sanoin: ”Lisäksi todettiin että kun koirat eivät tuomareiden mielestä olleet kauniita kuin kukat, eikä varsinkaan kotimatkalla oltu itsekään ruusuja, niin huumorin kukka jaksoi kukkia vielä loppusuorallakin. ”

Mukanamme reissussa oli Capon lisäksi Xtravaschnauza Deirdré ”Nala”, X. Gunpowder ”Ruuti” ja X. Gingerbread ”Sora”. Ylimmässä kuvassa painiharrastusta ylläpitämässä Capo ja Nala, keskimmäisessä Sora ja Ruuti ja alinna Ruuti, Sora ja Capo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *