Miehistö

Olen järvenpääläinen kuorma-autokuski ja harrastan ratsastusta, valokuvausta sekä erinäisiä aktiviteetteja koirien kanssa.

Tavoitteisiini koiranomistajana kuuluu ei enempää eikä vähempää kuin taata koirilleni mahdollisimman hyvä elämä kaikin puolin, niin liikunnan, ruokinnan kuin muunkin hoidon suhteen. Niinpä pyrin lenkkeilemään niiden kanssa ahkerasti erilaisissa maastoissa niin, että koirat pääsevät juoksemaan vapaasti, ja koirilleni sopivimmaksi ruokintatyyliksi olen havainnut raakaruokinnan. Kullekin koiralle pyrin löytämään niille sopivimmat aktiviteetit ja virikkeet joita harrastellaan kaksin minun kanssani. Tarkemmin koirien harrastuksista voi lukea niiden omilta sivuilta.

Olen luonteeltani perfektionisti ja se ulottuu myös koiranpitooni, pyrkimykseni on jatkuvasti kehittää itseäni koiranomistajana jotta voisin tarjota niille mahdollisimman hyvin sen mitä ne tarvitsevat. Tällä hetkellä opiskelen koirahierojaksi joksi minun olisi tarkoitus valmistua keväällä 2014.

Ensimmäinen kosketukseni koiriin oli jo heti varhaisessa lapsuudessa perheemme Ninja-labradorinnoutajan kautta. Ninjan kanssa opeteltiin, miten koiran kanssa ollaan ja myöhemmin Ninnu oli hyvä lenkkikaveri innokkaalle pikkutytölle lenkkeilytettäväksi. Ninja kuoli vuoden 1998 alussa lähes 13-vuotiaana.
Saman vuoden joulukuussa löytyi lehti-ilmoituksen perusteella Timi, ja heti kuukauden päästä tuli Timin kasvattajan kautta vielä Doni kaveriksi. Pojat olivat heti alkuun lasten koiria, eli minun ja kahden siskoni. Donin kanssa aloittelin harrastusuraani agilityn ja tokon parissa, kun koirat alkoivat hevosten lisäksi kiinnostaa yhä enemmän. Kisoihin asti ei kuitenkaan ehditty ensin syrjäisen asuinpaikan ja myöhemmin Donin pitkän sairastelun ja lopulta tapaturmaisen kuoleman vuoksi. Vuoden 2002 lopussa syntyi tuttavalleni koiranpentuja, saksanpaimenkoira-berni -sekoituksen ja estrelanvuoristokoiran vahinkopentuja. Tuolloin meille muutti Max -poika. Max jouduttiin valitettavasti lopettamaan vain puolen vuoden ikäisenä. Vuonna 2004 tuli sitten Luna jonka kanssa harrastukset olivat alusta asti kuvioissa huomattavasti enemmän, lähinnä mejän ja id-tunnistusjäljen parissa. Lunan kanssa ongelmana olivat kuitenkin paukku- ja ihmisarkuus jotka rajoittivat pääsyä kilpailemaan esimerkiksi tokossa ja mejässä. Kun helmikuussa 2010 meille muutti onnekkaasti vähän ”vahingossa” kääpiösnautseriuros Capo, lähdettiin sen kanssa heti alkuun niin jäljelle kuin tokoilemaankin, ja Capo toimitti pääasiallisen harrastuskoiran virkaa heinäkuuhun 2012 asti jolloin sen avuksi mutsin harrastusintoa tyydyttämään saapui Xena.

Erilaisia koirapersoonia meillä on ollut vuosien varrella aika laidasta laitaan, ja vaikka tämänhetkinen kokoonpano on myös melko sekalainen seurakunta, koen malinoisin omaksi rodukseni.

Yhteyden minuun saa sähköpostilla jasmine.lindstrom(at)hotmail.com.

Kuvaan mielelläni koiria, ja jos oman koiran kuvauttaminen kiinnostaa, otathan yhteyttä edellämainittuun sähköpostiosoitteeseen!